Iva apie degtinę pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Iva apie degtinę

Pagrindinis svarainių ypatumas yra tas, kad jų negalima valgyti žalių. Tačiau svarainiai yra puikus pagrindas įvairiems užpilams gaminti. Jis suteikia jiems nepaprastą skonį ir pripildo juos visų reikalingų mineralų ir vitaminų. Į užpilą galima pridėti prieskonių, žolelių, šaknų, citrusinių vaisių ir medaus, kurie suteikia papildomų skonio atspalvių. Putinų tinktūra ant degtinės, arba ratafija, prieš du šimtmečius buvo labai populiari tarp Europos aukštuomenės.
Gaminimo laikas
40340 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
113 kcal.
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Iva apie degtinę Žingsnis 1
Paruoškite tinktūrą. Sutarkuokite svarainius ant tarkos ir užpilkite degtine, įberkite muskato riešuto ir gvazdikėlių. Uždenkite dangteliu ir 3 savaites palaikykite vėsioje, tamsioje vietoje.

Žingsnis 2

Iva apie degtinę Žingsnis 2
Tinktūros galiojimo laikas baigiasi. Į tinktūrą įberkite cukraus, gerai išmaišykite ir palikite brinkti dar savaitei.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos