Publikavimo data: 2024-06-15
Iva apie degtinę
Pagrindinis svarainių ypatumas yra tas, kad jų negalima valgyti žalių. Tačiau svarainiai yra puikus pagrindas įvairiems užpilams gaminti. Jis suteikia jiems nepaprastą skonį ir pripildo juos visų reikalingų mineralų ir vitaminų. Į užpilą galima pridėti prieskonių, žolelių, šaknų, citrusinių vaisių ir medaus, kurie suteikia papildomų skonio atspalvių. Putinų tinktūra ant degtinės, arba ratafija, prieš du šimtmečius buvo labai populiari tarp Europos aukštuomenės.
Žingsnis 1
Paruoškite tinktūrą. Sutarkuokite svarainius ant tarkos ir užpilkite degtine, įberkite muskato riešuto ir gvazdikėlių. Uždenkite dangteliu ir 3 savaites palaikykite vėsioje, tamsioje vietoje.
Žingsnis 2
Tinktūros galiojimo laikas baigiasi. Į tinktūrą įberkite cukraus, gerai išmaišykite ir palikite brinkti dar savaitei.
Kategorijos