Publikavimo data: 2024-05-15
Japoniški mochi pyragėliai
Žingsnis 1
Paruoškite 3 rūšių įdarą. Pirmajam įdarui sausainius sutrupinkite, sumaišykite su šokolado ir riešutų mase ir padarykite rutuliukus su braškėmis centre. Šiam įdarui naudokite pusę visų uogų. Antrajam įdarui naudojama likusi pusė braškių. Šiam įdarui taip pat reikės sveikų uogų. Trečiasis įdaras - griežinėliais supjaustytas kivis.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Į dubenį suberkite cukrų, ryžių miltus ir vandenį, išmaišykite iki vientisos masės ir 3-5 min. pašaukite į mikrobangų krosnelę.
Žingsnis 3
Paruoškite pyragėlius. Pabarstykite kepimo skardą, stalą ar kitą paviršių, ant kurio dėsite paruoštus motyvus, kukurūzų krakmolu. Paimkite tešlą ir atplėškite gabalėlį. Turėtumėte gauti vienodus gabalėlius kiekvienam keksiukui. Minkykite rankose, kad suformuotumėte nedidelį plokštainį, dėkite įdarą ir suvyniokite tešlos kraštus, kad susidarytų rutuliukas.
Kategorijos