Jogurtinis majonezas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Jogurtinis majonezas

Labiausiai paplitęs majonezo pakaitalas yra natūralus jogurtas, pagardintas prieskoniais skoniui pagerinti. Tokio padažo privalumai akivaizdūs - jis mažai kaloringas, jam paruošti nereikia daug laiko ir jis tinka prie daugumos maisto produktų. Tačiau yra ir trūkumų - pavyzdžiui, jis dažnai "išteka" pūstose salotose ir neišlaiko formos. Šią problemą išsprendžia virti tryniai, dėl kurių padažas įgauna norimą tekstūrą. Garstyčios ir augalinis aliejus taip pat yra privalomi ingredientai.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
83 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (40 bal.)

Žingsnis 1

Jogurtinis majonezas Žingsnis 1
Sumaišykite maisto produktus ir prieskonius. Virtus trynius sutarkuokite smulkia tarka. Į indą su tryniais sudėkite garstyčias, supilkite pipirų mišinį, supilkite aliejų ir gerai įtrinkite mentele.

Žingsnis 2

Jogurtinis majonezas Žingsnis 2
Paruoškite majonezą. Į maisto mišinį supilkite jogurtą ir kruopščiai išmaišykite plaktuvu iki vientisos masės. Supilkite majonezą į laikymo indą ir laikykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 15 minučių, naminis majonezas, receptų knyga, šalti padažai, šalti padažai

Kategorijos