Jogurto marinatas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Jogurto marinatas

Yra daugybė būdų, kaip paruošti skanią mėsą, ir kiekvienas marinatas suteikia mėsai unikalų skonį. Jogurto marinatas yra paprasčiausias, jis tinka subtilaus skonio žinovams. Paimkite natūralų jogurtą, jo sudėtyje turėtų būti pieno ir gyvųjų bakterijų, grietinėlės, išrūgų ir, žinoma, neturėtų būti cukraus. Geriau nenaudoti neriebaus jogurto, nes jame nėra maistingųjų medžiagų.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jogurto marinatas Žingsnis 1
Sumaišykite marinato ingredientus. Jogurtą, citrinos sultis ir alyvuogių aliejų sudėkite į maišytuvo dubenį. Sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir citrinos žievelę. Sudėkite česnaką, mėtas, zirą ir likusius prieskonius: kalendrą, papriką, cinamoną ir imbierą.

Žingsnis 2

Jogurto marinatas Žingsnis 2
Baigkite ruošti marinatą. Susmulkinkite ir sumaišykite ingredientus trintuvu. Palikite marinatą 15 minučių šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos