Publikavimo data: 2024-06-08
Jogurto marinatas
Yra daugybė būdų, kaip paruošti skanią mėsą, ir kiekvienas marinatas suteikia mėsai unikalų skonį. Jogurto marinatas yra paprasčiausias, jis tinka subtilaus skonio žinovams. Paimkite natūralų jogurtą, jo sudėtyje turėtų būti pieno ir gyvųjų bakterijų, grietinėlės, išrūgų ir, žinoma, neturėtų būti cukraus. Geriau nenaudoti neriebaus jogurto, nes jame nėra maistingųjų medžiagų.
Žingsnis 1
Sumaišykite marinato ingredientus. Jogurtą, citrinos sultis ir alyvuogių aliejų sudėkite į maišytuvo dubenį. Sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir citrinos žievelę. Sudėkite česnaką, mėtas, zirą ir likusius prieskonius: kalendrą, papriką, cinamoną ir imbierą.
Žingsnis 2
Baigkite ruošti marinatą. Susmulkinkite ir sumaišykite ingredientus trintuvu. Palikite marinatą 15 minučių šaldytuve.
Kategorijos