Publikavimo data: 2024-06-22
Jūros gėrybių padažas "Spice"
Neįprastas padažo receptas, kurį galima patiekti prie makaronų, bulvių ar bet kokio kito garnyro. Padažas pasižymi išskirtiniu skoniu, kurį įvertins net gurmanai. Paruošti tokį patiekalą nesudėtinga, tačiau niekas niekada nenuspės, kiek laiko sugaišote gamindami, nes paruoštas patiekalas atrodo kaip restorane. Jūros gėrybės yra idealus pasirinkimas vakarienei, jos turi daug naudingų vitaminų, kuriais prisotina mūsų organizmą. Patiekite patiekalą su taure baltojo vyno, jie harmoningai papildys vienas kitą.
Žingsnis 1
Į jūros kokteilį įdėkite citrinos griežinėlį ir palikite 5 minutėms.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Įkaitinkite keptuvę ir pakepinkite svogūną bei česnaką.
Žingsnis 3
Į svogūnus suberkite jūros drebulį, išmaišykite ir troškinkite 5-7 minutes. Tada supilkite sojų padažą ir troškinkite dar 5 minutes.
Žingsnis 4
Tada nuolat maišydami pamažu supilkite grietinę. Virkite dar 5 minutes. Mišinys turi tapti vientisas. Pagal poreikį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 5
Padažas puikiai tinka su bet kokiais makaronais.
Kategorijos