Jūros gėrybių padažas "Spice" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Jūros gėrybių padažas "Spice"

Neįprastas padažo receptas, kurį galima patiekti prie makaronų, bulvių ar bet kokio kito garnyro. Padažas pasižymi išskirtiniu skoniu, kurį įvertins net gurmanai. Paruošti tokį patiekalą nesudėtinga, tačiau niekas niekada nenuspės, kiek laiko sugaišote gamindami, nes paruoštas patiekalas atrodo kaip restorane. Jūros gėrybės yra idealus pasirinkimas vakarienei, jos turi daug naudingų vitaminų, kuriais prisotina mūsų organizmą. Patiekite patiekalą su taure baltojo vyno, jie harmoningai papildys vienas kitą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.61/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Jūros gėrybių padažas "Spice" Žingsnis 1
Į jūros kokteilį įdėkite citrinos griežinėlį ir palikite 5 minutėms.

Žingsnis 2

Jūros gėrybių padažas "Spice" Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Įkaitinkite keptuvę ir pakepinkite svogūną bei česnaką.

Žingsnis 3

Jūros gėrybių padažas "Spice" Žingsnis 3
Į svogūnus suberkite jūros drebulį, išmaišykite ir troškinkite 5-7 minutes. Tada supilkite sojų padažą ir troškinkite dar 5 minutes.

Žingsnis 4

Jūros gėrybių padažas "Spice" Žingsnis 4
Tada nuolat maišydami pamažu supilkite grietinę. Virkite dar 5 minutes. Mišinys turi tapti vientisas. Pagal poreikį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 5

Jūros gėrybių padažas "Spice" Žingsnis 5
Padažas puikiai tinka su bet kokiais makaronais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, kriaušių sezonas, obuolių sezonas, confit, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, uogienė su obuoliais, uogienė su apelsinais

Kategorijos