Kalakutienos marinatas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kalakutienos marinatas

Kalakutienos filė daugeliu atžvilgių pranašesnė už vištieną. Joje mažiau riebalų, cholesterolio ir kalorijų. Ji nesukelia alergijos ir yra lengviau virškinama. Tačiau kartu kalakutiena yra kietesnė už vištieną. Norėdami skaniai paruošti kalakutienos filė, turite ją marinuoti. Marinatas kalakutienai ruošiamas iš paprastų produktų - druskos, prieskonių, citrinos sulčių ir aliejaus.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
220 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalakutienos marinatas Žingsnis 1
Sumaišykite marinatą. Sumaišykite prieskonius, druską, aliejų ir citrinos sultis. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Kalakutienos marinatas Žingsnis 2
Marinuokite filė. Sudėkite mėsos gabalėlius į dubenį ir užpilkite marinatu, kad jie plaukiotų mišinyje. Palikite 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos