Kalaš uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Kalaš uogienė

Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
170 kcal.
Angliavandeniai
43 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalaš uogienė Žingsnis 1
Užvirkite sirupą. Supilkite vandenį į puodą arba uogienės dubenį ir užvirinkite. Suberkite cukrų ir virkite ant vidutinės ugnies 5-10 minučių, kol cukrus ištirps.

Žingsnis 2

Kalaš uogienė Žingsnis 2
Sudėkite uogas. Supilkite karštą sirupą ir virkite 5 minutes nuo užvirimo. Tada nukelkite nuo ugnies ir palikite atvėsti 12 valandų. Po to indą su uogiene vėl pastatykite ant ugnies, užvirinkite ir išjunkite ugnį.

Žingsnis 3

Kalaš uogienė Žingsnis 3
Šaukštu išpilstykite uogienę į stiklainius. Karštą uogienę sudėkite į sausus sterilizuotus stiklainius ir uždarykite švariais dangteliais. Kol stiklainiai visiškai atvės, apverskite juos aukštyn kojomis. Kalina džemą laikykite šaldytuve arba vėsiame rūsyje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos