Publikavimo data: 2025-08-20
Kalėdų eglutės keksiukai
Šį receptą įrašiau per Naujųjų metų meistriškumo kursus. Keksiukai gaunasi švelnūs ir gali būti valgomi be papuošimo, bet jei įdedate grietinėlės, jie būna nepaprastai skanūs. Neįprastos išvaizdos keksiukai tikrai patiks vaikams ir svečiams.
Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite keksiukus. Sumaišykite: kambario temperatūros sviestą, cukraus pudrą ir kiaušinį. Maišytuvu gerai išplakite.
Žingsnis 2
Sumaišykite miltus, vaniliną ir kepimo miltelius, suberkite į sviesto masę ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Šaukštu supilkite tešlą į keksiukų formeles ir pašaukite į orkaitę 25 minutėms.
Žingsnis 4
Tada reikia paruošti kremą: sumaišykite grietinėlę, varškę ir cukraus pudrą ir išplakite iki standžių viršūnių.
Žingsnis 5
Špinatus sumaišykite blenderiu iki vientisos masės ir supilkite į grietinėlę, išmaišykite.
Žingsnis 6
Keksiukus perpjaukite į tris dalis, sudėkite kremą į maišelį ir sudėkite eglutes, užpilkite jas kremu.
Kategorijos