Kalkių įdaras pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kalkių įdaras

Ledai su laimu - tai skanėstas tiems, kurie nemėgsta pernelyg saldžių desertų. Ledai gaminami iš natūralaus jogurto ir grietinėlės. Jogurte neturėtų būti cukraus ir krakmolo. Grietinėlė turi būti kuo riebesnė, geriausia 33-35 %, kitaip desertas sluoksniuosis. Negalima imti per minkštų laimų, kurių žievelė nusilupusi. Jei paviršiuje yra geltonų dėmių arba juodų taškelių, pirkinį atidėkite į šalį.
Gaminimo laikas
270 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
201 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.82/5 (38 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalkių įdaras Žingsnis 1
Paruoškite kremo pagrindą. Išplakite grietinėlę su puse cukraus pudros ir druska mikseriu iki standžių viršūnių. Sudėkite jogurtą ir kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kalkių įdaras Žingsnis 2
Sudėkite likusius ingredientus ir baigkite kepti. Likusį cukraus pudrą sumaišykite su laimo sultimis. Sirupą supilkite į kreminį mišinį, supilkite žievelę. Masę gerai išmaišykite, sudėkite į indą ir įdėkite į šaldiklį 3-4 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos