Publikavimo data: 2024-06-13
Kalkių įdaras
Ledai su laimu - tai skanėstas tiems, kurie nemėgsta pernelyg saldžių desertų. Ledai gaminami iš natūralaus jogurto ir grietinėlės. Jogurte neturėtų būti cukraus ir krakmolo. Grietinėlė turi būti kuo riebesnė, geriausia 33-35 %, kitaip desertas sluoksniuosis. Negalima imti per minkštų laimų, kurių žievelė nusilupusi. Jei paviršiuje yra geltonų dėmių arba juodų taškelių, pirkinį atidėkite į šalį.
Žingsnis 1
Paruoškite kremo pagrindą. Išplakite grietinėlę su puse cukraus pudros ir druska mikseriu iki standžių viršūnių. Sudėkite jogurtą ir kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Sudėkite likusius ingredientus ir baigkite kepti. Likusį cukraus pudrą sumaišykite su laimo sultimis. Sirupą supilkite į kreminį mišinį, supilkite žievelę. Masę gerai išmaišykite, sudėkite į indą ir įdėkite į šaldiklį 3-4 valandoms.
Kategorijos