Kalmarų ir aštuonkojų salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kalmarų ir aštuonkojų salotos

Egzotiškas jūros gėrybių, alyvuogių, pomidorų, pupelių ir salierų salotas papildo aštrus raudonųjų pipirų padažas. Kad patiekalas būtų mažiau kaloringas, padažui galite naudoti mažiau aliejaus. Jei pageidaujate, į salotas galite įdėti virtų vištų kiaušinių - užteks dviejų. Geriau imti mažus aštuonkojus - jie labiau tinka salotoms ir užkandžiams. Dideli aštuonkojai dažniau naudojami karštuose patiekaluose.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
119 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.23/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Kalmarų ir aštuonkojų salotos Žingsnis 1
Paruoškite salotų padažą. Sutrinkite česnako skiltelę ir įtrinkite ją su ¼ šaukštelio druskos. Supilkite citrinos sultis, aliejų, aitriąją papriką ir likusią druską.

Žingsnis 2

Kalmarų ir aštuonkojų salotos Žingsnis 2
Paruoškite likusius salotų ingredientus. Jei reikia, supjaustykite kalmarus ir aštuonkojus. Pomidorus ir alyvuoges supjaustykite stambiais gabalėliais, o salierą - plonais griežinėliais.

Žingsnis 3

Kalmarų ir aštuonkojų salotos Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Sudėkite jūros gėrybes, alyvuoges, pomidorus, pupeles ir salierus į salotinę. Salotas užpilkite padažu ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, jūros gėrybių salotos, kalmarų salotos, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, vakarienė, žaliasis sezonas, jūsų receptai, Naujųjų metų salotos, namų receptai, receptų knyga, konservuotų kukurūzų salotos, kiaušinių salotos, konservuotų žirnelių salotos, majonezo salotos, daržovių salotos, žaliųjų svogūnų salotos

Kategorijos