Kalmarų ir brokolių salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kalmarų ir brokolių salotos

Ne visos salotos su jūros gėrybėmis, įskaitant kalmarus, gali būti priskiriamos sveikiems patiekalams - į jas dažnai dedama majonezo, marinuotų ar sūdytų daržovių, riebaus sūrio. Tačiau tinkamos mitybos šalininkai galės įvertinti šį salotų su kalmarais ir brokoliais receptą. Italai pirmieji pradėjo auginti ir valgyti brokolius, todėl šios šalies nacionalinėje virtuvėje yra daug patiekalų su žaliaisiais žiedynais. Siekiant išsaugoti visas daržovės naudingąsias savybes, ji labai trumpai troškinama garuose.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Kalmarų ir brokolių salotos Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Virtus kalmarus ir svogūną supjaustykite žiedais. Jei reikia, brokolius supjaustykite mažesniais žiedynais.

Žingsnis 2

Kalmarų ir brokolių salotos Žingsnis 2
Sumaišykite ingredientus. Dubenyje sumaišykite kalmarų žiedus ir svogūnus, brokolių žiedynus, midijas. Pagardinkite druska ir pipirais, supilkite aliejų ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, jūros gėrybių salotos, kalmarų salotos, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, vakarienė, žaliasis sezonas, jūsų receptai, Naujųjų metų salotos, namų receptai, receptų knyga, konservuotų kukurūzų salotos, kiaušinių salotos, konservuotų žirnelių salotos, majonezo salotos, daržovių salotos, žaliųjų svogūnų salotos

Kategorijos