Publikavimo data: 2025-08-20
Kalmarų ir grybų salotos
Skanios sočios kalmarų ir grybų salotos, tinkančios ir šventinei, ir įprastai vakarienei.
Žingsnis 1
Kalmarus gerai nuplaukite, užpilkite verdančiu vandeniu, kad plėvelė lengvai nusiimtų, ir virkite 3 minutes po užvirimo.
Žingsnis 2
Virtus kalmarus supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Grybus nuplaukite tekančiu vandeniu ir supjaustykite skiltelėmis.
Žingsnis 4
Supjaustytus pievagrybius sudėkite į keptuvę ir kepkite augaliniame aliejuje, kol iškeps.
Žingsnis 5
Nulupkite svogūną, smulkiai supjaustykite, išspauskite česnaką, suberkite jį į keptuvę, kurioje kepė grybai, ir perkelkite į salotinę.
Žingsnis 6
Kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 7
Sumaišykite visus paruoštus ingredientus, pagal skonį įberkite druskos ir majonezo.
Kategorijos