Kalmarų ir kiaušinių salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kalmarų ir kiaušinių salotos

Baltyminės salotos su kalmarais ir kiaušiniais, pagardintos grietine, būna švelnios ir malonaus skonio. Kalmarai yra pagrindinis patiekalo ingredientas, paplitęs Korėjos ir Tailando virtuvėse. Jūros gėrybes reikėtų rinktis atidžiai, kad jos nebūtų peršaldytos ar sugadintos. Ant jų neturi būti tamsių dėmių ir nemalonaus kvapo. Salotoms paįvairinti galima pridėti kitų jūros gėrybių, pavyzdžiui, midijų, šukučių, aštuonkojų ir krevečių.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
88 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Kalmarų ir kiaušinių salotos Žingsnis 1
Pradėkite pjaustyti ingredientus griežinėliais. Kalmarus supjaustykite plonais griežinėliais. Agurką supjaustykite mažais kubeliais. Kiaušinius supjaustykite kubeliais. Smulkiai supjaustykite krapus ir bazilikus.

Žingsnis 2

Kalmarų ir kiaušinių salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite kalmarų juosteles, kiaušinius, šviežius agurkus, krapus, bazilikus ir žaliuosius žirnelius. Pagardinkite salotas druska, raudonėliais, pipirais ir užpilkite grietine. Išmaišykite, kad salotos susijungtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, jūros gėrybių salotos, kalmarų salotos, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, vakarienė, žaliasis sezonas, jūsų receptai, Naujųjų metų salotos, namų receptai, receptų knyga, konservuotų kukurūzų salotos, kiaušinių salotos, konservuotų žirnelių salotos, majonezo salotos, daržovių salotos, žaliųjų svogūnų salotos

Kategorijos