Publikavimo data: 2024-05-19
Kalmarų ir kukurūzų salotos
Salotos su kalmarais ir kukurūzais - labai skanus ir sveikas patiekalas, kuris jus ir jūsų svečius pradžiugins neįprastu skoniu. Šias salotas galima ruošti bet kuriuo metų laiku ir bet kokia proga. Neabejotinas šio patiekalo privalumas yra ne tik ingredientų prieinamumas, bet ir jo naudingumas. Kalmarai naudingi bet kokiu pavidalu: marinuoti, virti, kepti. Pagrindinė taisyklė: juos reikia virti apie 2-3 minutes, ne ilgiau, kad jie nebūtų per kieti. Kalmarai yra prisotinti tokių naudingų elementų kaip baltymai, vitaminai C, B1, B2, B6, B9, PP, E, polinesotieji riebalai, fosforas, geležis, varis, jodas, kalis ir kt.
Žingsnis 1
Paprikas, agurkus ir kiaušinius supjaustykite griežinėliais. Kalmarus ir svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. Sudėkite visus ingredientus į salotinę, užpilkite majonezu ir išmaišykite, tada pagal skonį pasūdykite. Dėkite salotas į šaldytuvą 20 minučių, kad įsigertų.
Kategorijos