Kalmarų ir ryžių salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Kalmarų ir ryžių salotos

Yra daug salotų su kalmarais ir ryžiais receptų, nes šie ingredientai gerai dera su daugeliu produktų. Naudodami kitas jūros gėrybes, daržoves, vaisius, žoleles, prieskonius ir įvairius padažus galite suteikti joms įvairių atspalvių. Paruoštas patiekalas bet kuriuo atveju gaunasi labai skanus, sotus ir subalansuotas. Kalmarų nebūtina virti ar kepti, galima vartoti konservuotus. O jei šios salotos bus išdėstytos sluoksniais ir gražiai papuoštos serviravimu, jos puikiai tiks šventiniam stalui.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Kalmarų ir ryžių salotos Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Kalmarus 2 minutes virkite pasūdytame vandenyje, atvėsinkite ir supjaustykite griežinėliais. Ryžius virkite, kol suminkštės, ant silpnos ugnies apie 12 minučių.

Žingsnis 2

Kalmarų ir ryžių salotos Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Obuolį ir kiaušinius supjaustykite šiaudeliais. Salotinėje sumaišykite supjaustytus kalmarus, ryžius, svogūnus, kiaušinius ir obuolius, įberkite druskos ir pipirų. Majonezą sumaišykite su citrinos sultimis, užpilkite salotas ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos