Kalmarų ir žuvies salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kalmarų ir žuvies salotos

Salotos su kalmarais ir žuvimi - sotus ir sveikas patiekalas, tinkantis ir darbo dienos pietums, ir svečiams vaišinti. Kalmarai turi daug vitaminų ir mikroelementų, kurie valo organizmą nuo toksinų ir teigiamai veikia širdį. Jūrinių lydekų filė yra labai maistinga, švelnaus skonio ir tankios struktūros, joje gausu kalcio ir geležies. Jos gerina regėjimą ir imunitetą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
82 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.43/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Kalmarų ir žuvies salotos Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Agurkus, bulves ir pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais. Supjaustykite jūros lydekos filė vidutinio dydžio griežinėliais. Kalmarus supjaustykite juostelėmis.

Žingsnis 2

Kalmarų ir žuvies salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salotinėje sumaišykite agurkus, pomidorus, bulves, jūros lydekos filė, žaliuosius žirnelius ir kalmarus. Įpilkite majonezo, kečupo, druskos ir pipirų. Gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, jūros gėrybių salotos, kalmarų salotos, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, vakarienė, žaliasis sezonas, jūsų receptai, Naujųjų metų salotos, namų receptai, receptų knyga, konservuotų kukurūzų salotos, kiaušinių salotos, konservuotų žirnelių salotos, majonezo salotos, daržovių salotos, žaliųjų svogūnų salotos

Kategorijos