Kalmarų salotos su korėjietiškomis morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Kalmarų salotos su korėjietiškomis morkomis

Korėjietiški kalmarai su morkomis yra tradicinis to paties pavadinimo nacionalinės virtuvės patiekalas. Patiekalas labai aštraus skonio ir sodraus aromato. Jis greitai paruošiamas ir gražiai atrodo ant stalo. Kalmarų salotos su korėjietiškomis morkomis yra puikus pikantiškas užkandis, pasižymintis ryškiu ir sodriu skoniu. Korėjietiškos morkos kalmarams suteikia pikantiško ir sodraus skonio. Kalmarai puikiai dera su korėjietiškomis morkomis, papildydami vienas kitą. Salotas galima drąsiai įtraukti ir į šventinį, ir į kasdienį valgiaraštį, kokybiškai paįvairinant kasdienį valgiaraštį.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
176 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalmarų salotos su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 1
Išvalytus kalmarus supjaustykite plonais griežinėliais. Paruoštas morkas susmulkinkite plonais griežinėliais. Česnako skilteles sutarkuokite smulkia trintuve iki tyrės. Sumaišykite ingredientus, įpilkite acto.

Žingsnis 2

Kalmarų salotos su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 2
Karštoje keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir supilkite jį į pagrindinius ingredientus. Kruopščiai išmaišykite ir įberkite korėjietiškų prieskonių, galite papildomai įberti druskos. Viską išmaišykite, salotos paruoštos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos