Publikavimo data: 2025-08-20
Kalmarų salotos tartaletėse
Salotas tartaletėse labai patogu patiekti banketuose, furšetuose ir draugiškuose susibūrimuose. Tai dažniausiai naudojamos salotos, kurių sudėtyje yra mažai skysčio, o visi ingredientai yra smulkiai supjaustyti. Salotos su kalmarais ir daržovėmis taip pat gerai tinka šiam patiekalui. Yra duomenų, kad pačios tartaletės - maži smėlio arba nerauginti krepšeliai - kulinarijoje buvo naudojamos nuo romėnų laikų. Tačiau, žinoma, tikroji šio tešlinio gaminio išradimo data nežinoma.
Žingsnis 1
Paruoškite kalmarų salotas. Virtus vištos kiaušinius, kalmarus ir šviežius agurkus supjaustykite nedideliais gabalėliais. Susmulkinkite lapines salotas ir šviežias petražoles.
Žingsnis 2
Paruoštas salotas išdėliokite tartaletėse. Sumaišykite susmulkintus ingredientus ir konservuotus kukurūzus su grietine ir majonezu. Tada sudėkite salotas į tartaletes.
Kategorijos