Publikavimo data: 2024-06-15
Karališkasis pyragas
Šį receptą labai paprasta paruošti, o produktų kaina yra apie 200 rublių. Jo užteks maždaug 8 žmonėms. Tai labai sotus ir švelnus karališkas vatruškas.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į varškę įmuškite kiaušinius ir plakite iki vientisos masės Į gautą masę suberkite puodelį cukraus ir plakite mikseriu, kol masė pasidarys saldi.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus ir supilkite ant stalo Sušalusį sviestą sutarkuokite stambia tarka 1/4 viso sviesto. Kiekvieną ketvirtadalį sumaišykite su sausais ingredientais ir kartokite šį procesą, kol taps trupiniai.
Žingsnis 3
Formos dugną išklokite pergamentu ir patepkite sviestu.
Žingsnis 4
Suformuokite paplotėlį. 2/3 tešlos dėkite ant formos dugno ir sutankinkite. Supilkite varškės masę Pabarstykite džiūvėsėliais ir pašaukite į 180 °C temperatūros orkaitę 40 minučių.
Kategorijos