Publikavimo data: 2025-08-20
Karališkasis vaisių pyragas
Tai subtilus desertas. Visi, kurie jį išbandė, liko patenkinti.
Žingsnis 1
Į indą, kuriame ruošime trupinius, įdėkite suminkštintą sviestą. Į jį supilkite 0,5 puodelio cukraus.
Žingsnis 2
Išsijokime miltus.
Žingsnis 3
Geriamoji soda su pora lašų acto.
Žingsnis 4
Supilkite į dubenį su trupiniais.
Žingsnis 5
Mes jį sutrupinsime delnuose.
Žingsnis 6
Jei suspausite tešlą delne, gabalėlis neturėtų skilti.
Žingsnis 7
Turėtumėte gauti tokį trupinį.
Žingsnis 8
Varškę sudėkite į dubenį.
Žingsnis 9
Supilkite 0,5 puodelio cukraus.
Žingsnis 10
Įmuškite kiaušinius, supilkite į varškės masę.
Žingsnis 11
Plakite panardinamuoju maišytuvu.
Žingsnis 12
Gaunama vienalytė masė.
Žingsnis 13
Pusę trupinių pabarstykite ant aukštai išklotos kepimo skardos. Tolygiai paskleiskite, šiek tiek prispausdami, kad padengtų dugną.
Žingsnis 14
Supilkite varškės masę. Išlyginkite.
Žingsnis 15
Kitą pusę atsargiai paskleiskite ant viso kepimo skardos ploto.
Žingsnis 16
Šaukite į orkaitę 35 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Žingsnis 17
Išimkite, atvėsinkite ir supjaustykite porcijomis.
Kategorijos