Publikavimo data: 2024-02-04
Karštas šuo receptas
Jungtinėse Amerikos Valstijose dešrelių gaminimo išmoko vokiečių imigrantai, kurie iš Vokietijos atsivežė ilgų ir plonų dešrelių gaminimo technologiją. Tuo metu dešrainis buvo dvi duonos riekelės ir dešrelė tarp jų. Duona buvo būtina, kad nesusiteptų riebalais ir nesudegtų. Po kurio laiko duonos riekes pakeitė bandelė, kuri yra labiau atpažįstama dešrainio versija.
Žingsnis 1
Nulupkite ir plonais griežinėliais supjaustykite svogūną, smulkiai sutarkuokite sūrį. Marinuotą agurką supjaustykite mažais kubeliais. Paruoškite grilio keptuvę.
Žingsnis 2
Įkaitintame augaliniame aliejuje apkepkite svogūną, kol jis taps auksinis.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą: sumaišykite kečupą, majonezą ir garstyčias.
Žingsnis 4
Perpjaukite dešrainių bandelę išilgai, patepkite vidų sviestu ir kepkite svieste, kol apskrus.
Žingsnis 5
Keptuvėje įkaitinkite dešrelę, sudėkite ją į bandelę ir uždenkite kepintais svogūnais. Pabarstykite sūriu, sudėkite marinuotą agurką, užpilkite padažu ir patiekite.
Žingsnis 6
Ant dešros padarykite nedidelius įpjovimus, kad susidarytų rausvas, apetitą žadinantis raštas.
Kategorijos