Kaukazietiškas baltasis padažas su adžika pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Kaukazietiškas baltasis padažas su adžika

Baltasis kaukazietiškas padažas yra garsiojo Tuzluk interpretacija. Jis ruošiamas klasikinio jogurto pagrindu, pridedant česnako ir adžikos. Gautas padažas yra švelnus, kreminis, saikingai aštrus ir puikiai tiks prie mėsos, paukštienos ar daržovių. Padažą galima patiekti su pitos duona ar plokštainiu. Jį taip pat galima naudoti kaip salotų padažą. Padažą galima gaminti ne tik iš jogurto, bet ir iš grietinės, kefyro ar ajrano.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
73 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Kaukazietiškas baltasis padažas su adžika Žingsnis 1
Česnaką sutarkuokite smulkia tarka arba išspauskite per česnakų presą.

Žingsnis 2

Kaukazietiškas baltasis padažas su adžika Žingsnis 2
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite jogurtą, adžiką ir česnaką.

Žingsnis 3

Kaukazietiškas baltasis padažas su adžika Žingsnis 3
Viską kruopščiai išmaišykite iki vientisos konsistencijos.

Žingsnis 4

Kaukazietiškas baltasis padažas su adžika Žingsnis 4
Kaukazietiškas baltasis padažas su adžika paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, kriaušių sezonas, obuolių sezonas, confit, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, uogienė su obuoliais, uogienė su apelsinais

Kategorijos