Publikavimo data: 2024-06-23
Kaukazietiškas baltasis padažas su adžika
Baltasis kaukazietiškas padažas yra garsiojo Tuzluk interpretacija. Jis ruošiamas klasikinio jogurto pagrindu, pridedant česnako ir adžikos. Gautas padažas yra švelnus, kreminis, saikingai aštrus ir puikiai tiks prie mėsos, paukštienos ar daržovių. Padažą galima patiekti su pitos duona ar plokštainiu. Jį taip pat galima naudoti kaip salotų padažą. Padažą galima gaminti ne tik iš jogurto, bet ir iš grietinės, kefyro ar ajrano.
Žingsnis 1
Česnaką sutarkuokite smulkia tarka arba išspauskite per česnakų presą.
Žingsnis 2
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite jogurtą, adžiką ir česnaką.
Žingsnis 3
Viską kruopščiai išmaišykite iki vientisos konsistencijos.
Žingsnis 4
Kaukazietiškas baltasis padažas su adžika paruoštas.
Kategorijos