Publikavimo data: 2024-06-08
Kaukazietiškas padažas
Padažai yra neatsiejama kaukazietiškos virtuvės dalis. Visi jie yra aštrūs ir aštrūs. Nepaisant receptų gausos, Kaukazo padažai turi vieną bendrą bruožą. Visi jie gaminami iš natūralių produktų. Kaip ingredientai naudojamos vaisių ir daržovių tyrės ir sultys, prieskoniai, riešutai ir žolelės. Krakmolo, miltų ir kiaušinių į juos dedama retai. Paprasčiausias kaukazietiškas padažas gaminamas iš pomidorų tyrės su svogūnais, česnakais ir žolelėmis. Prieskonių galima vartoti pagal savo skonį.
Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnako skilteles. Smulkiai supjaustykite kalendrą ir petražoles.
Žingsnis 2
Suderinkite produktus. Susmulkintas daržoves ir žoleles sudėkite į gilų dubenį, supilkite pomidorų pastą, pagardinkite prieskoniais. Gerai išmaišykite, tada dalimis supilkite pomidorų sultis ir dar kartą išmaišykite.
Kategorijos