Kavos skonio gervuogių uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Kavos skonio gervuogių uogienė

Skanus, šiek tiek rūgštokas, kavos skonio džemas - svajonė kiekvienam, ypač šaltą žiemos vakarą. Tokia uogienė puikiai tinka blynams arba kaip pyragų įdaras. Ją galite gaminti į morsą ir bet kokius kitus gėrimus.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
49 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kavos skonio gervuogių uogienė Žingsnis 1
Nuplaukite gervuoges ir jas nusausinkite. Tai patogu daryti per sietelį. Jei reikia, pašalinkite jų perteklių. Cukrų ir ryšulėlį kavos pupelių sudėkite į ąsotį ir kaitinkite ant silpnos ugnies apie 10 minučių, kad susidarytų sirupas.

Žingsnis 2

Kavos skonio gervuogių uogienė Žingsnis 2
Kai užvirs, sudėkite gervuoges ir virkite 20-30 minučių. Tada išimkite marlę su kavos pupelėmis. Supilkite uogienę į švarius sterilizuotus stiklainius ir užsukite. Palikite šiltoje vietoje, kol atvės, tada padėkite šaltai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos