Obuolių tinktūra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Obuolių tinktūra

Obuolių tinktūra gaminama namuose tik iš trijų komponentų: obuolių, degtinės ir cukraus. Gėrimas būna sodrus, saldus, malonaus obuolių kvapo ir skonio. Svarbu pasirinkti tinkamus obuolius, pageidautina, kad jie būtų tvirti. Šis receptas turi privalumų - nereikia ieškoti degtinės, nes gėrimas gaminamas degtinės pagrindu. Po 14 dienų tinktūrą ant obuolių galima išbandyti. Tinkamai vartojant tinktūra gali turėti sveikatą gerinantį poveikį.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
144 kcal.
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Obuolių tinktūra Žingsnis 1
Sumaišykite produktus. Į stiklinį indą sudėkite obuolius ir cukrų, užpilkite degtine. Indą sandariai uždarykite ir 14 dienų pastatykite tamsioje vietoje.

Žingsnis 2

Obuolių tinktūra Žingsnis 2
Tinktūrą perkoškite. Po 14 dienų tinktūrą perkoškite per marlę arba sietelį. Supilkite į butelius ir laikykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos