Publikavimo data: 2024-09-14
Kefyro bandelės su sūriu ir žaliaisiais svogūnais keptuvėje
Šie neįtikėtinai skanūs kefyro plokštainiai gaminami iš paprastų ingredientų, kurių yra kiekvienoje virtuvėje. O sūrio įdaras suteikia plokštainiams sūrio skonį ir sūrio aitrumą, kurį daugelis labai mėgsta. Žalieji svogūnai suteikia skonio ir prieskonių. Sviestas, kuriuo aptepami paruošti plokštainiai, suteikia kreminio skonio. Be to, šie plokštainiai kepami ant sausos keptuvės, nededant aliejaus.
Žingsnis 1
Supilkite kefyrą į gilų dubenį, suberkite saulėgrąžų aliejų, druską, cukrų, sodą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Į kefyro mišinį nedidelėmis porcijomis suberkite miltus ir užminkykite tešlą. Tešla turi būti šiek tiek lipni.
Žingsnis 3
Uždenkite tešlą rankšluosčiu ir palikite 20 minučių.
Žingsnis 4
Paruoškite tortilijų įdarą. Susmulkinkite žaliąjį svogūną ir pagal skonį pasūdykite.
Žingsnis 5
Sudėkite stambiai tarkuotą sūrį į smulkintus svogūnus ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 6
Padalykite tešlą į 6 lygias dalis.
Žingsnis 7
Paviršių, kuriame ketinate formuoti tortilijas, pabarstykite trupučiu miltų. Kiekvieną tešlos gabalėlį paspauskite delnu arba šiek tiek iškočiokite. Į kiekvieno gabalėlio vidurį dėkite sūrio ir svogūnų įdaro, tada tešlą virš įdaro suimkite į maišelį ir užspauskite viršų. Tada suplokite rankomis, apverskite ir iškočiokite kiekvieną gabalėlį į ploną maždaug 20 cm skersmens duoną.
Žingsnis 8
Sudėkite tortilijas į stipriai įkaitintą sausą keptuvę, uždenkite ir kepkite po 3 minutes iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 9
Kiekvieną iškeptą duoną patepkite sviestu.
Kategorijos