Kefyro ledai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kefyro ledai

Plombier gali būti gaminamas ne tik iš grietinėlės ar pieno, bet ir iš kefyro. O kad ledai būtų tiršti ir saldūs, į ledus įdėkite bananą. Kefyre yra naudingų pieno rūgšties bakterijų, riebalų ir vitamino D. Kadangi kefyrą organizmas lengvai virškina, galite jį gerti net prieš miegą, o ledai taps lengvi ir dietiniai.
Gaminimo laikas
315 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
87 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.3/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kefyro ledai Žingsnis 1
Paruoškite kefyro ledus. Bananus sudėkite į maišytuvo indą, sudėkite medų ir kefyrą, viską suplakite iki putų.

Žingsnis 2

Kefyro ledai Žingsnis 2
Užšaldykite ledus. Šaukštu supilkite ledus į formeles, į kiekvieną įkiškite po medinę lazdelę ir palikite užšalti 5 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos