Publikavimo data: 2025-08-20
Kefyro tešlos plokštainiai su varške ir žolelėmis
Labai skanūs ir sultingi plokštainiai vietoj duonos. Arba skanūs sotūs pusryčiai.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite kefyrą, augalinį aliejų ir sodą.
Žingsnis 2
Suberkite miltus ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Krapus smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su varške.
Žingsnis 4
Padalykite tešlą į 7 dalis.
Žingsnis 5
Kiekvieną gabalėlį iškočiokite ir sudėkite įdarą.
Žingsnis 6
Suvyniokite jį į kamuoliuką.
Žingsnis 7
Išvyniokite ir kepkite ant sausos keptuvės iš abiejų pusių po 2 minutes ant silpnos ugnies. Tada aptepkite sviestu.
Kategorijos