Publikavimo data: 2024-06-08
Kempinių pyrago ežiukai
Grįžkite į vaikystę ir pabandykite iškepti švelnius biskvitinius ežiukus. Gaminimo ingredientų rasite bet kuriame šaldytuve. Jums tereikia juos sujungti ir pasiųsti kepti į orkaitę. Pyragėlius galima papuošti sausainių trupiniais. Įmirkymui tinka bet koks kremas: ir grietinė, ir varškė. Skirkite šiek tiek laiko ir palepinkite savo šeimą subtiliu desertu.
Žingsnis 1
Paruoškite sausainius. Išplakite kiaušinius su cukrumi ir druska iki vientisos ir purios masės. Nedidelėmis porcijomis supilkite persijotus miltus, kepimo miltelius ir vanilę, nuolat maišydami mentele. Supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite. Kepimo formą išklokite pergamentu ir supilkite į ją tešlą. Dėkite sausainius į orkaitę 15 minučių.
Žingsnis 2
Suformuokite sausainių ežiukus. Išimkite sausainius iš kepimo pergamento. Iškirpkite vienodą skaičių apskritimų ir suformuokite ežiukus. Iš likusių sausainių pasigaminkite pabarstukų, susmulkindami juos blenderiu.
Žingsnis 3
Pamirkykite ežius. Dubenyje sumaišykite kondensuotą pieną ir grietinę. Paruoštus ežiukus pamirkykite grietinėlėje ir iš visų pusių apibarstykite trupiniais. Aromatizuotus biskvitinius ežiukus 30 minučių padėkite į šaldytuvą, kad šiek tiek atvėstų ir įsigertų grietinėlė.
Kategorijos