Kempinių pyrago ežiukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kempinių pyrago ežiukai

Grįžkite į vaikystę ir pabandykite iškepti švelnius biskvitinius ežiukus. Gaminimo ingredientų rasite bet kuriame šaldytuve. Jums tereikia juos sujungti ir pasiųsti kepti į orkaitę. Pyragėlius galima papuošti sausainių trupiniais. Įmirkymui tinka bet koks kremas: ir grietinė, ir varškė. Skirkite šiek tiek laiko ir palepinkite savo šeimą subtiliu desertu.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
289 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
36 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kempinių pyrago ežiukai Žingsnis 1
Paruoškite sausainius. Išplakite kiaušinius su cukrumi ir druska iki vientisos ir purios masės. Nedidelėmis porcijomis supilkite persijotus miltus, kepimo miltelius ir vanilę, nuolat maišydami mentele. Supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite. Kepimo formą išklokite pergamentu ir supilkite į ją tešlą. Dėkite sausainius į orkaitę 15 minučių.

Žingsnis 2

Kempinių pyrago ežiukai Žingsnis 2
Suformuokite sausainių ežiukus. Išimkite sausainius iš kepimo pergamento. Iškirpkite vienodą skaičių apskritimų ir suformuokite ežiukus. Iš likusių sausainių pasigaminkite pabarstukų, susmulkindami juos blenderiu.

Žingsnis 3

Kempinių pyrago ežiukai Žingsnis 3
Pamirkykite ežius. Dubenyje sumaišykite kondensuotą pieną ir grietinę. Paruoštus ežiukus pamirkykite grietinėlėje ir iš visų pusių apibarstykite trupiniais. Aromatizuotus biskvitinius ežiukus 30 minučių padėkite į šaldytuvą, kad šiek tiek atvėstų ir įsigertų grietinėlė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos