Kepintų aviečių ir juodųjų serbentų uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kepintų aviečių ir juodųjų serbentų uogienė

Keptas aviečių ir juodųjų serbentų džemas - greitas ir neįprastas būdas paruošti visų mėgstamą skanėstą. Būtinai pasirinkite keptuvę storomis sienelėmis. Kepta uogienė gaunasi kvapni ir ne per daug saldžiai saldi. O su jos gamyba susidoros net ir labiausiai nepatyręs virėjas.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
108 kcal.
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Kepintų aviečių ir juodųjų serbentų uogienė Žingsnis 1
Juoduosius serbentus ir avietes sudėkite į keptuvę ant vidutinės ugnies. Maišykite, kol uogos išleis sultis. Tada nedidelėmis porcijomis suberkite cukrų ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kepintų aviečių ir juodųjų serbentų uogienė Žingsnis 2
Kepkite uogienę keptuvėje 7 minutes. Tada supilkite į sterilizuotą stiklainį ir atvėsinkite. Džemą laikykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, lengva, per 30 minučių, obuolių sezonas, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, obuolių uogienė

Kategorijos