Publikavimo data: 2025-08-17
Kepintų aviečių ir juodųjų serbentų uogienė
Keptas aviečių ir juodųjų serbentų džemas - greitas ir neįprastas būdas paruošti visų mėgstamą skanėstą. Būtinai pasirinkite keptuvę storomis sienelėmis. Kepta uogienė gaunasi kvapni ir ne per daug saldžiai saldi. O su jos gamyba susidoros net ir labiausiai nepatyręs virėjas.
Žingsnis 1
Juoduosius serbentus ir avietes sudėkite į keptuvę ant vidutinės ugnies. Maišykite, kol uogos išleis sultis. Tada nedidelėmis porcijomis suberkite cukrų ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Kepkite uogienę keptuvėje 7 minutes. Tada supilkite į sterilizuotą stiklainį ir atvėsinkite. Džemą laikykite šaldytuve.
Kategorijos