Publikavimo data: 2024-04-17
Kepta pitos duona su dešra ir sūriu
Įdarą galima papildyti marinuotais grybais, marinuotais arba šviežiais agurkais, paprikomis. Pasirinkite mėgstamą dešrą - virtą, pusiau rūkytą, virtą rūkytą, bet kokią dešrą ar dešreles, kumpį. Kaip prieskoniai puikiai tiks džiovinti arba švieži česnakai. Šiame recepte naudojama virta rūkyta dešra, sūris ir malti juodieji pipirai.
Žingsnis 1
Pripildykite pitą įdaru. Aptepkite pitą majonezu, tolygiai paskirstykite dešros gabalėlius ir tarkuotą sūrį, pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių. Susukite pitą su įdaru į tvirtą ritinėlį ir supjaustykite 5-7 cm storio riekelėmis. Kepkite pitą su dešra ir sūriu ant keptuvės, įkaitintos augaliniame aliejuje, po 2-5 min. iš kiekvienos pusės.
Kategorijos