Kepta pitos duona su dešra ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Kepta pitos duona su dešra ir sūriu

Įdarą galima papildyti marinuotais grybais, marinuotais arba šviežiais agurkais, paprikomis. Pasirinkite mėgstamą dešrą - virtą, pusiau rūkytą, virtą rūkytą, bet kokią dešrą ar dešreles, kumpį. Kaip prieskoniai puikiai tiks džiovinti arba švieži česnakai. Šiame recepte naudojama virta rūkyta dešra, sūris ir malti juodieji pipirai.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
339 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta pitos duona su dešra ir sūriu Žingsnis 1
Pripildykite pitą įdaru. Aptepkite pitą majonezu, tolygiai paskirstykite dešros gabalėlius ir tarkuotą sūrį, pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių. Susukite pitą su įdaru į tvirtą ritinėlį ir supjaustykite 5-7 cm storio riekelėmis. Kepkite pitą su dešra ir sūriu ant keptuvės, įkaitintos augaliniame aliejuje, po 2-5 min. iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos