Publikavimo data: 2024-10-23
Kepta plombière
Šis keptas plombyras - tai šiltos traškios bemielės ir šalto plombyro kontrastas, kurį papildo biskvitas ir sultingos saldžios kriaušės. Galite naudoti bet kokį biskvitą ar net pakeisti jį sausainiais, o vietoj kriaušių galite naudoti kitus vaisius. Šio patiekalo paslaptis slypi biskvito, kriaušių ir bezė "apvalkale", kuris orkaitėje apgaubia šaltą plombier ir išlaiko šaltį deserto viduje. Patiekiant patiekalą, meringės lieka karštos, o plombyras - šaltas - štai koks šio patiekalo grožis.
Žingsnis 1
Paruoškite baltymus. Baltymus su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi išmaišykite mikseriu iki standžių putų. Įdėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalo pagrindą. Supjaustykite kriaušę plonais griežinėliais. Ledus perpjaukite išilgai per pusę. Į kepimo formą sudėkite pusę biskvito, ant viršaus uždėkite pusę kriaušių griežinėlių.
Žingsnis 3
Suformuokite ir iškepkite desertą. Ant kriaušių išdėliokite plombyrą, ant viršaus uždėkite likusias kriaušes, tada likusius sausainius. Išplaktus baltymus sudėkite į kepimo maišelį. Tolygiai paskirstykite baltymus ant biskvito viršaus ir šonų. Įdėkite formą į 240 laipsnių įkaitintą orkaitę 4 minutėms.
Kategorijos