Publikavimo data: 2024-05-19
Kepti bulvių pyragai
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūnus, bulves supjaustykite mažais kubeliais. Bulves virkite, kol išvirs ir taps traškios. Į bulves įpilkite pieno, įberkite druskos ir pipirų ir sutrinkite iki vientisos masės. Pakepinkite svogūną iki auksinės spalvos ir įmaišykite į bulvių košę.
Žingsnis 2
Paruoštą tešlą padalykite į lygias nedidelių ritinėlių formos dalis. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite, naudodami miltus, jei tešla lipa prie rankų ir įrankių. Į vidurį sudėkite įdarą.
Žingsnis 3
Suvyniokite tešlą ir užspauskite kraštus. Kepkite paplotėlius iš abiejų pusių įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus, kol ryškiai paruduos.
Žingsnis 4
Pyragėlius perkelkite ant popierinio rankšluosčio, kad pasišalintų aliejaus perteklius, ir patiekite su šviežiomis žolelėmis arba grietine. Gero apetito!
Kategorijos