Kepti bulvių pyragai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Kepti bulvių pyragai

Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
219 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti bulvių pyragai Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūnus, bulves supjaustykite mažais kubeliais. Bulves virkite, kol išvirs ir taps traškios. Į bulves įpilkite pieno, įberkite druskos ir pipirų ir sutrinkite iki vientisos masės. Pakepinkite svogūną iki auksinės spalvos ir įmaišykite į bulvių košę.

Žingsnis 2

Paruoštą tešlą padalykite į lygias nedidelių ritinėlių formos dalis. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite, naudodami miltus, jei tešla lipa prie rankų ir įrankių. Į vidurį sudėkite įdarą.

Žingsnis 3

Kepti bulvių pyragai Žingsnis 3
Suvyniokite tešlą ir užspauskite kraštus. Kepkite paplotėlius iš abiejų pusių įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus, kol ryškiai paruduos.

Žingsnis 4

Kepti bulvių pyragai Žingsnis 4
Pyragėlius perkelkite ant popierinio rankšluosčio, kad pasišalintų aliejaus perteklius, ir patiekite su šviežiomis žolelėmis arba grietine. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos