Kepti kopūstų paplotėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kepti kopūstų paplotėliai

Kepti pyragėliai su kopūstais - skanus skanėstas prie arbatos, kompoto ar net rūgščios sriubos. Puikiai tinka užkandžiams.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
84 kcal.
Baltymai
3 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Kepti kopūstų paplotėliai Žingsnis 1
Į dubenį suberkite miltus.

Žingsnis 2

Kepti kopūstų paplotėliai Žingsnis 2
Tada įpilkite stiklinę šilto vandens ir ištirpinkite jame mieles. Palikite šiltoje vietoje 15 minučių. Po to išminkykite tešlą ir valandą palaikykite ją šiltai.

Žingsnis 3

Kepti kopūstų paplotėliai Žingsnis 3
Sumaišykite kopūstus, svogūnus, morkas.

Žingsnis 4

Kepti kopūstų paplotėliai Žingsnis 4
Įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 5

Kepti kopūstų paplotėliai Žingsnis 5
Kepkite keptuvėje, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 6

Kepti kopūstų paplotėliai Žingsnis 6
Įpilkite vandens, kad jis visiškai apsemtų turinį.

Žingsnis 7

Kepti kopūstų paplotėliai Žingsnis 7
Uždenkite dangčiu ir troškinkite 20-30 minučių.

Žingsnis 8

Kepti kopūstų paplotėliai Žingsnis 8
Sudėkite turinį į sietelį, kad nutekėtų visas vanduo.

Žingsnis 9

Kepti kopūstų paplotėliai Žingsnis 9
Suformuokite paplotėlius.

Žingsnis 10

Kepti kopūstų paplotėliai Žingsnis 10
Įmuškite 1 kiaušinį ir aptepkite paplotėlius. Dėkite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, kepimas, yra bendrų alergenų, pietūs, popietė, vakarienė, užkandžiai, pyragai, sotūs pyragai, receptų knyga, kepenų pyragai, kiaušinių pyragai, kepimas su kiaušiniu, pieno pyragai, sausų mielių pyragai

Kategorijos