Publikavimo data: 2025-08-17
Kepti kopūstų paplotėliai
Kepti pyragėliai su kopūstais - skanus skanėstas prie arbatos, kompoto ar net rūgščios sriubos. Puikiai tinka užkandžiams.
Žingsnis 1
Į dubenį suberkite miltus.
Žingsnis 2
Tada įpilkite stiklinę šilto vandens ir ištirpinkite jame mieles. Palikite šiltoje vietoje 15 minučių. Po to išminkykite tešlą ir valandą palaikykite ją šiltai.
Žingsnis 3
Sumaišykite kopūstus, svogūnus, morkas.
Žingsnis 4
Įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 5
Kepkite keptuvėje, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 6
Įpilkite vandens, kad jis visiškai apsemtų turinį.
Žingsnis 7
Uždenkite dangčiu ir troškinkite 20-30 minučių.
Žingsnis 8
Sudėkite turinį į sietelį, kad nutekėtų visas vanduo.
Žingsnis 9
Suformuokite paplotėlius.
Žingsnis 10
Įmuškite 1 kiaušinį ir aptepkite paplotėlius. Dėkite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 30-40 minučių.
Kategorijos