Kepti lavašai su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Kepti lavašai su sūriu

Kepti lavašai su sūriu yra populiarus patiekalas Kaukaze. Priklausomai nuo skonio, įdaras gali būti labai įvairus: kiaušiniai, žolelės, daržovės, mėsa. Tačiau pagrindiniai produktai visada yra du: pitos duona ir sūris. Yra daugybė receptų, tačiau visus juos vienija paprastas atlikimas. Paprastai patiekalas kepamas keptuvėje ir patiekiamas karštas. Šalti kepti pitos suktinukai su sūriu tinka kaip užkandis.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
335 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti lavašai su sūriu Žingsnis 1
Suformuokite ritinį. Nedidelį kiekį majonezo užtepkite ant pitos lakšto. Pabarstykite tarkuotu sūriu, kumpiu, šviežiomis žolelėmis. Susukite pitą į ritinėlį ir supjaustykite ritinėlį dideliais gabalais.

Žingsnis 2

Kepti lavašai su sūriu Žingsnis 2
Apkepkite pitos duoną. Apkepkite bandeles keptuvėje su trupučiu sviesto po 1-2 minutes iš kiekvienos pusės, kad išsilydytų sūris.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos