Publikavimo data: 2024-03-31
Kepti ledai
Keptų ledų pagrindui galite naudoti bet kokius mėgstamus ledus - šokoladinius, grietininius, uogų. Deserto paslaptis ta, kad ledų rutuliukai kepami džiūvėsėliuose keptuvėje apie 30 sekundžių iš kiekvienos pusės. Kepant ledai iš išorės tampa karšti, o viduje - šalti, šiek tiek ištirpę.
Žingsnis 1
Specialiu šaukštu suformuokite ledų rutuliukus ir dėkite ant pergamento. Dėkite juos į šaldiklį. Po 45 minučių kiekvieną rutuliuką pirmiausia pamerkite į kiaušinį, paskui į miltus. Tada vėl panardinkite į kiaušinį ir į kukurūzų dribsnius. Padėkite rutuliukus ant pergamento. Dėkite į šaldytuvą dar 40 minučių.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su sviestu ir augaliniu aliejumi. Kepkite kiekvieną rutuliuką iš abiejų pusių po 30 sekundžių. Patiekite su kremu.
Kategorijos