Kepti ledai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Kepti ledai

Keptų ledų pagrindui galite naudoti bet kokius mėgstamus ledus - šokoladinius, grietininius, uogų. Deserto paslaptis ta, kad ledų rutuliukai kepami džiūvėsėliuose keptuvėje apie 30 sekundžių iš kiekvienos pusės. Kepant ledai iš išorės tampa karšti, o viduje - šalti, šiek tiek ištirpę.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
276 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
34 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Kepti ledai Žingsnis 1
Specialiu šaukštu suformuokite ledų rutuliukus ir dėkite ant pergamento. Dėkite juos į šaldiklį. Po 45 minučių kiekvieną rutuliuką pirmiausia pamerkite į kiaušinį, paskui į miltus. Tada vėl panardinkite į kiaušinį ir į kukurūzų dribsnius. Padėkite rutuliukus ant pergamento. Dėkite į šaldytuvą dar 40 minučių.

Žingsnis 2

Kepti ledai Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su sviestu ir augaliniu aliejumi. Kepkite kiekvieną rutuliuką iš abiejų pusių po 30 sekundžių. Patiekite su kremu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
šaldymas, desertai, grietinėlės ir pieno desertai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, žalumynų sezonas, ledai, receptų knyga, kondensuoto pieno ledai

Kategorijos