Kepti mėsos paplotėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepti mėsos paplotėliai

Puikus užkandis. Skanūs auksiniai pyragėliai prie arbatos.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
341 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Kepti mėsos paplotėliai Žingsnis 1
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite raudonąjį svogūną.

Žingsnis 2

Kepti mėsos paplotėliai Žingsnis 2
Paimame kiaulienos faršą, sumaišome jį su svogūnais keptuvėje.

Žingsnis 3

Kepti mėsos paplotėliai Žingsnis 3
Kepkite svogūną ir maltą mėsą, kol iškeps, 20 minučių, berkite druskos ir juodųjų pipirų.

Žingsnis 4

Kepti mėsos paplotėliai Žingsnis 4
Užminkykite pyrago tešlą arba nusipirkite paruoštą tešlą. Tešlą iškočiokite į dešros formą ir pabarstykite miltais.

Žingsnis 5

Kepti mėsos paplotėliai Žingsnis 5
Supjaustykite tešlos dešrą vienodais apvaliais gabalėliais.

Žingsnis 6

Kepti mėsos paplotėliai Žingsnis 6
Kiekvieną gabalėlį iškočiokite kočėlu į 0,5 cm storio apvalius pyragėlius, pabarstydami miltais.

Žingsnis 7

Kepti mėsos paplotėliai Žingsnis 7
Į kiekvienos plokštainio duonos vidurį įdėkite po šaukštą įdaro.

Žingsnis 8

Kepti mėsos paplotėliai Žingsnis 8
Užspauskite plokštainio kraštus su įdaru viduje. Formuokite paplotėlius. Leiskite jiems pastovėti 15-20 minučių.

Žingsnis 9

Kepti mėsos paplotėliai Žingsnis 9
Kepkite paplotėlius po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, kepimas, yra bendrų alergenų, pietūs, popietė, vakarienė, užkandžiai, pyragai, sotūs pyragai, receptų knyga, kepenų pyragai, kiaušinių pyragai, kepimas su kiaušiniu, pieno pyragai, sausų mielių pyragai

Kategorijos