Publikavimo data: 2025-08-20
Kepti mėsos paplotėliai
Puikus užkandis. Skanūs auksiniai pyragėliai prie arbatos.
Žingsnis 1
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite raudonąjį svogūną.
Žingsnis 2
Paimame kiaulienos faršą, sumaišome jį su svogūnais keptuvėje.
Žingsnis 3
Kepkite svogūną ir maltą mėsą, kol iškeps, 20 minučių, berkite druskos ir juodųjų pipirų.
Žingsnis 4
Užminkykite pyrago tešlą arba nusipirkite paruoštą tešlą. Tešlą iškočiokite į dešros formą ir pabarstykite miltais.
Žingsnis 5
Supjaustykite tešlos dešrą vienodais apvaliais gabalėliais.
Žingsnis 6
Kiekvieną gabalėlį iškočiokite kočėlu į 0,5 cm storio apvalius pyragėlius, pabarstydami miltais.
Žingsnis 7
Į kiekvienos plokštainio duonos vidurį įdėkite po šaukštą įdaro.
Žingsnis 8
Užspauskite plokštainio kraštus su įdaru viduje. Formuokite paplotėlius. Leiskite jiems pastovėti 15-20 minučių.
Žingsnis 9
Kepkite paplotėlius po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos