Kepti paplotėliai su kopūstų ir žuvies įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kepti paplotėliai su kopūstų ir žuvies įdaru

Dievinu pyragus! Bet būtent pyragus, keptus aliejuje. Šį receptą paėmiau iš interneto ir įsidėjau į savo kulinarijos užrašų knygelę. Pyragėliai traškūs, bet minkšti ir orūs, o viduje - gardus įdaras: kepti kopūstai su žuvies konservais, saikingai sūrūs ir tokie sultingi.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
323 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Kepti paplotėliai su kopūstų ir žuvies įdaru Žingsnis 1
Paruoškite tešlą duonos kepimo mašinoje. Į duonkepės dubenį pakaitomis sudėkite kiaušinius, cukrų, druską, minkštą (kambario temperatūros) sviestą ir pieną. Supilkite miltus ir tolygiai paskleiskite mieles. Nustatykite "Tešlos" režimą.

Žingsnis 2

Kepti paplotėliai su kopūstų ir žuvies įdaru Žingsnis 2
Paruoštą tešlą padėkite ant aliejumi patepto paviršiaus ir leiskite jai pailsėti.

Žingsnis 3

Kepti paplotėliai su kopūstų ir žuvies įdaru Žingsnis 3
Paruoškite faršą. Keptuvėje, apšlakstytoje augaliniu aliejumi, pakepinkite smulkintą kopūstą, stambiai sutarkuotą morką ir smulkiai supjaustytą svogūną. Kepkite 15 minučių. Sudėkite šakute sutrintą konservuotą skumbrę. 10 minučių troškinkite uždengę dangčiu.

Žingsnis 4

Kepti paplotėliai su kopūstų ir žuvies įdaru Žingsnis 4
Padalykite tešlą į vienodus 4-5 cm skersmens gabalėlius, iškočiokite juos į apskritimus, į vidurį įdėkite šaukštą įdaro. Suformuokite paplotėlius.

Žingsnis 5

Kepti paplotėliai su kopūstų ir žuvies įdaru Žingsnis 5
Kepkite paplotėlius įkaitintame aliejuje, kol apskrus. Dėkite ant servetėlės, kad susigertų aliejaus perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, kepimas, yra bendrų alergenų, pietūs, popietė, vakarienė, užkandžiai, pyragai, sotūs pyragai, receptų knyga, kepenų pyragai, kiaušinių pyragai, kepimas su kiaušiniu, pieno pyragai, sausų mielių pyragai

Kategorijos