Publikavimo data: 2025-08-20
Kepti paplotėliai su švelniomis kepenėlėmis
Kepti paplotėliai su švelniomis kepenėlėmis - tai aromatingas ir sultingas įdaras, sujungtas su oro principu pagaminta tešla. Įdarui galite naudoti jautienos, vištienos arba kiaulienos kepenėles pagal savo skonį. Šie švelnūs pyragėliai tinka ne tik prie arbatos, bet ir kaip priedas prie pirmųjų patiekalų ir tikrai patiks visai šeimai.
Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę sudėkite svogūną. Sudėkite kepenėles ir pakepinkite.
Žingsnis 2
Į keptuvę supilkite grietinę, uždenkite ir troškinkite. Įberkite pipirų mišinio ir pasirinktinai druskos.
Žingsnis 3
Išvirkite kiaušinius ir suverkite juos ant iešmo kartu su kepenėlėmis.
Žingsnis 4
Iš tešlos iškočiokite nedidelius plokštainukus ir iškočiokite juos. Paruoškite įdarą ir dėkite jį ant tešlos. Apvyniokite tešlą aplink įdarą.
Žingsnis 5
Dėkite į keptuvę ir kepkite dideliame kiekyje aliejaus.
Kategorijos