Kepti paplotėliai su švelniomis kepenėlėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepti paplotėliai su švelniomis kepenėlėmis

Kepti paplotėliai su švelniomis kepenėlėmis - tai aromatingas ir sultingas įdaras, sujungtas su oro principu pagaminta tešla. Įdarui galite naudoti jautienos, vištienos arba kiaulienos kepenėles pagal savo skonį. Šie švelnūs pyragėliai tinka ne tik prie arbatos, bet ir kaip priedas prie pirmųjų patiekalų ir tikrai patiks visai šeimai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
194 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.84/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Kepti paplotėliai su švelniomis kepenėlėmis Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę sudėkite svogūną. Sudėkite kepenėles ir pakepinkite.

Žingsnis 2

Kepti paplotėliai su švelniomis kepenėlėmis Žingsnis 2
Į keptuvę supilkite grietinę, uždenkite ir troškinkite. Įberkite pipirų mišinio ir pasirinktinai druskos.

Žingsnis 3

Kepti paplotėliai su švelniomis kepenėlėmis Žingsnis 3
Išvirkite kiaušinius ir suverkite juos ant iešmo kartu su kepenėlėmis.

Žingsnis 4

Kepti paplotėliai su švelniomis kepenėlėmis Žingsnis 4
Iš tešlos iškočiokite nedidelius plokštainukus ir iškočiokite juos. Paruoškite įdarą ir dėkite jį ant tešlos. Apvyniokite tešlą aplink įdarą.

Žingsnis 5

Kepti paplotėliai su švelniomis kepenėlėmis Žingsnis 5
Dėkite į keptuvę ir kepkite dideliame kiekyje aliejaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepta orkaitėje ant kepimo skardos, kepimas, kepimas orkaitėje, paprasta, yra bendrų alergenų, užkandis, kopūstų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, kopūstų pyragai, pyragai su sausomis mielėmis

Kategorijos