Publikavimo data: 2024-06-16
Kepti sūrio plokštainiai
Skanūs ir švelnūs plokštainiai su sūriu, paruošti paprastai, greitai ir beprotiškai skaniai. Labai paprastas pikantiškų plokštainiukų receptas visoms progoms. Minkšta tešla su sūrio įdaru nepaliks abejingų. Sūrio plokštainiai kepami ant sausos karštos keptuvės, todėl jie ne tik skanūs, bet ir dietiniai. Siūlomi plokštainiai labai panašūs į tradicinius kaukazietiškus plokštainius su sūriu, kurie turi neįtikėtinai daug pavadinimų. Gaminkite su malonumu ir gera nuotaika visai šeimai.
Žingsnis 1
Miltus sumaišykite su mielėmis, druska ir cukrumi. Supilkite šiltą vandenį, grietinę ir augalinį aliejų.
Žingsnis 2
Minkykite tešlą bent 15 minučių. Tešla neturi lipti prie rankų. Leiskite tešlai pailsėti 60 minučių.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 4
Paruoštą tešlą padalykite į porcijinius apskritimus. Iškočiokite tešlos apskritimą ir į jo vidurį įdėkite gausiai sūrio.
Žingsnis 5
Susukite tešlą į mazgą ir iškočiokite.
Žingsnis 6
Kepkite ant sausos įkaitintos keptuvės.
Žingsnis 7
Kiekvieną paruoštą duoną patepkite gabalėliu sviesto.
Kategorijos