Publikavimo data: 2024-04-05
Kepti svogūnų žiedai
Greitas ir skanus užkandis žiūrint naująjį serialo sezoną - keptuvėje kepti svogūnų žiedai. Kepti svogūnų žiedai būna traškūs ir su auksine plutele. Šis paprastas, nebrangus svogūnų žiedų džiūvėsėliuose keptuvėje receptas tikrai patiks savo skoniu ir paprastu paruošimu.
Žingsnis 1
Paruoškite džiūvėsėlius. Dubenyje sumaišykite kiaušinius ir druską, į kitą dubenį suberkite miltus, o į trečią - džiūvėsėlius. Paimkite svogūno žiedą, pamerkite jį į miltus, tada į kiaušinių mišinį ir į džiūvėsėlius. Tada dar kartą pamirkykite kiaušinių mišinyje ir vėl džiūvėsėliuose.
Žingsnis 2
Keptuvėje paruoškite svogūnų žiedus. Į keptuvę arba gilią keptuvę įpilkite aliejaus. Įjunkite atitinkamą temperatūros nustatymą. Svogūnų žiedus 2-3 min. panardinkite į karštą aliejų. Dėkite svogūnų žiedus ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.
Kategorijos