Kepti svogūnų žiedai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Kepti svogūnų žiedai

Greitas ir skanus užkandis žiūrint naująjį serialo sezoną - keptuvėje kepti svogūnų žiedai. Kepti svogūnų žiedai būna traškūs ir su auksine plutele. Šis paprastas, nebrangus svogūnų žiedų džiūvėsėliuose keptuvėje receptas tikrai patiks savo skoniu ir paprastu paruošimu.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
583 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
57 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti svogūnų žiedai Žingsnis 1
Paruoškite džiūvėsėlius. Dubenyje sumaišykite kiaušinius ir druską, į kitą dubenį suberkite miltus, o į trečią - džiūvėsėlius. Paimkite svogūno žiedą, pamerkite jį į miltus, tada į kiaušinių mišinį ir į džiūvėsėlius. Tada dar kartą pamirkykite kiaušinių mišinyje ir vėl džiūvėsėliuose.

Žingsnis 2

Kepti svogūnų žiedai Žingsnis 2
Keptuvėje paruoškite svogūnų žiedus. Į keptuvę arba gilią keptuvę įpilkite aliejaus. Įjunkite atitinkamą temperatūros nustatymą. Svogūnų žiedus 2-3 min. panardinkite į karštą aliejų. Dėkite svogūnų žiedus ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos