Publikavimo data: 2024-03-30
Svogūnų žiedai su sūriu
Svogūnų žiedai su sūriu - biudžetui palankus užkandis. Šis patiekalas gimė JAV beveik prieš šimtą metų ir buvo patiekiamas su žuvimi, mėsa ar daržovėmis. Karštas užkandis bus ypač skanus, jei pagaminsite jį su sūriu ir apkepsite tešloje. Tinka bet koks kietasis sūris, kuris gerai išsilydo. Svogūnų žiedų su sūriu tešloje receptas toks paprastas, kad su juo susidoros net pradedanti šeimininkė.
Žingsnis 1
Paruoškite svogūnų žiedus. Skirtingų dydžių svogūnų žiedus sudėkite vieną į kitą. Tarp jų dėkite sūrio juosteles, kad neliktų tarpelių ir svogūnai laikytų sūrį. Taip darykite su visomis svogūnų žiedų ir sūrio porcijomis. Dėkite į šaldytuvą 60 minučių. Tai daroma tam, kad kepant žiedai nesubyrėtų.
Žingsnis 2
Kol žiedai aušta, paruoškite tešlą. Kiaušinius suplakite su druska. Suberkite miltus ir gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Į tešlą nuolat maišydami supilkite vandenį. Tešla turi būti panaši į skystą grietinę. Jei reikia, reguliuokite tirštumą įpildami daugiau vandens arba miltų.
Žingsnis 3
Paruoškite svogūnų žiedus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Išimkite svogūnų žiedus iš šaldytuvo. Įmerkite žiedus į tešlą ir iš karto dėkite ant įkaitintos keptuvės. Kepkite po 3 minutes iš kiekvienos pusės. Paruoštus žiedus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.
Kategorijos