Publikavimo data: 2024-05-19
Naminiai svogūnų žiedai
Traškūs svogūnų žiedai tešloje namuose bus puikus užkandis žiūrint filmą. Svogūnų žiedus lengva kepti keptuvėje, tereikia naudoti pakankamai augalinio aliejaus. Svarbu pasirinkti sūrį, kad jis gerai išsilydytų. Kepti svogūnų žiedus nesudėtinga, tereikia šiek tiek laiko.
Žingsnis 1
Suformuokite svogūnų ir sūrio žiedus. Geriausia tai daryti ant pergamentinio popieriaus. Ant pergamentinio popieriaus dėkite svogūnų žiedus: pirmiausia sudėkite didžiuosius svogūnų žiedus, tada mažesnius. Tarp žiedų dėkite sūrio juosteles, kad neliktų tarpų.
Žingsnis 2
Paruoškite džiūvėsėlius: dubenyje sumaišykite kiaušinius su druska, į kitą dubenį supilkite miltus, o į trečią - džiūvėsėlius. Svogūno žiedą su sūriu pamerkite į miltus, tada į kiaušinių mišinį ir į džiūvėsėlius. Tada vėl panardinkite į kiaušinių mišinį ir vėl į džiūvėsėlius.
Žingsnis 3
Apkepkite svogūnų žiedus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Aliejus neturėtų rūkti. Kepkite svogūnų žiedus po 2 minutes iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos. Svogūnų žiedus sudėkite ant popierinio rankšluosčio.
Kategorijos