Svogūnų žiedai tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Svogūnų žiedai tešloje

Svogūnų žiedai tešloje yra vienas iš paprasčiausių ir daugiausiai naudos duodančių užkandžių prie alaus. Tamsaus alaus tešla pasižymi sodriu skoniu, kuris puikiai papildo traškių svogūnų skonį. Pagrindinė baigiamoji šio ansamblio nata bus jūsų mėgstamas padažas. Jūsų svečiai tikrai liks patenkinti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
12 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
4 g
Angliavandeniai
30 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Svogūnų žiedai tešloje Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite maždaug 1,5 cm pločio žiedais.

Žingsnis 2

Svogūnų žiedai tešloje Žingsnis 2
Į gilų indą supilkite vandenį, įpilkite acto ir įdėkite svogūnus į šį mišinį maždaug 15 minučių.

Žingsnis 3

Svogūnų žiedai tešloje Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite 130 g miltų, druską, pipirus ir kepimo miltelius.

Žingsnis 4

Svogūnų žiedai tešloje Žingsnis 4
Supilkite alų, išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 5

Svogūnų žiedai tešloje Žingsnis 5
Kiekvieną žiedą apvoliokite miltuose.

Žingsnis 6

Svogūnų žiedai tešloje Žingsnis 6
Įmerkite jį į tešlą.

Žingsnis 7

Svogūnų žiedai tešloje Žingsnis 7
Įkaitinkite keptuvę su dideliu kiekiu augalinio aliejaus, sudėkite svogūnų žiedus į tešlą ir kepkite, kol taps auksiniai.

Žingsnis 8

Svogūnų žiedai tešloje Žingsnis 8
Apverskite žiedus į kitą pusę ir kepkite, kol taps auksiniai. Dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos