Publikavimo data: 2024-03-25
Svogūnų žiedai tešloje
Svogūnų žiedai tešloje yra vienas iš paprasčiausių ir daugiausiai naudos duodančių užkandžių prie alaus. Tamsaus alaus tešla pasižymi sodriu skoniu, kuris puikiai papildo traškių svogūnų skonį. Pagrindinė baigiamoji šio ansamblio nata bus jūsų mėgstamas padažas. Jūsų svečiai tikrai liks patenkinti.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite maždaug 1,5 cm pločio žiedais.
Žingsnis 2
Į gilų indą supilkite vandenį, įpilkite acto ir įdėkite svogūnus į šį mišinį maždaug 15 minučių.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite 130 g miltų, druską, pipirus ir kepimo miltelius.
Žingsnis 4
Supilkite alų, išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Kiekvieną žiedą apvoliokite miltuose.
Žingsnis 6
Įmerkite jį į tešlą.
Žingsnis 7
Įkaitinkite keptuvę su dideliu kiekiu augalinio aliejaus, sudėkite svogūnų žiedus į tešlą ir kepkite, kol taps auksiniai.
Žingsnis 8
Apverskite žiedus į kitą pusę ir kepkite, kol taps auksiniai. Dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.
Kategorijos