Keptos jautienos padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Keptos jautienos padažas

Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
480 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
49 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptos jautienos padažas Žingsnis 1
Sūrį ir česnaką sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 2

Keptos jautienos padažas Žingsnis 2
Į aukštą matavimo puodelį įmuškite vištienos kiaušinius.

Žingsnis 3

Keptos jautienos padažas Žingsnis 3
Vištienos kiaušinius šiek tiek suplakite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Keptos jautienos padažas Žingsnis 4
Palaipsniui plona srovele supilkite augalinį aliejų, toliau plakdami mikseriu. Aliejus ir kiaušiniai prieš jūsų akis ims virsti tiršta emulsija.

Žingsnis 5

Keptos jautienos padažas Žingsnis 5
Į padažą suberkite tarkuotą sūrį, tuną, česnaką, Dižono garstyčias, cukrų, druską ir juoduosius pipirus.

Žingsnis 6

Keptos jautienos padažas Žingsnis 6
Padažą suplakite trintuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 7

Keptos jautienos padažas Žingsnis 7
Paruoštas jautienos kepsnių padažas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos