Keptos jautienos padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Keptos jautienos padažas

Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
480 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
49 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Keptos jautienos padažas Žingsnis 1
Sūrį ir česnaką sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 2

Keptos jautienos padažas Žingsnis 2
Į aukštą matavimo puodelį įmuškite vištienos kiaušinius.

Žingsnis 3

Keptos jautienos padažas Žingsnis 3
Vištienos kiaušinius šiek tiek suplakite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Keptos jautienos padažas Žingsnis 4
Palaipsniui plona srovele supilkite augalinį aliejų, toliau plakdami mikseriu. Aliejus ir kiaušiniai prieš jūsų akis ims virsti tiršta emulsija.

Žingsnis 5

Keptos jautienos padažas Žingsnis 5
Į padažą suberkite tarkuotą sūrį, tuną, česnaką, Dižono garstyčias, cukrų, druską ir juoduosius pipirus.

Žingsnis 6

Keptos jautienos padažas Žingsnis 6
Padažą suplakite trintuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 7

Keptos jautienos padažas Žingsnis 7
Paruoštas jautienos kepsnių padažas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, kriaušių sezonas, obuolių sezonas, confit, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, uogienė su obuoliais, uogienė su apelsinais

Kategorijos