Publikavimo data: 2024-05-12
Keptos jautienos padažas
Žingsnis 1
Sūrį ir česnaką sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Į aukštą matavimo puodelį įmuškite vištienos kiaušinius.
Žingsnis 3
Vištienos kiaušinius šiek tiek suplakite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Palaipsniui plona srovele supilkite augalinį aliejų, toliau plakdami mikseriu. Aliejus ir kiaušiniai prieš jūsų akis ims virsti tiršta emulsija.
Žingsnis 5
Į padažą suberkite tarkuotą sūrį, tuną, česnaką, Dižono garstyčias, cukrų, druską ir juoduosius pipirus.
Žingsnis 6
Padažą suplakite trintuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 7
Paruoštas jautienos kepsnių padažas.
Kategorijos