Keptuvėje kepami traškučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Keptuvėje kepami traškučiai

Trapius traškučius keptuvėje galima pasigaminti namuose. Keptuvėje kepti traškučiai tiks tiems, kurie atsisakė gamyklinių užkandžių, bet vis tiek nori pasimėgauti traškiu skanėstu. Pagal receptą traškučiai keptuvėje ruošiami tik iš natūralių produktų be konservantų. Norėdami pasigaminti skanių traškučių, įsigykite rinktinių bulvių su lygia ir lygia odele. bulvių forma turėtų būti apvali arba ovali.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
288 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptuvėje kepami traškučiai Žingsnis 1
Paruoškite bulves. Bulves supjaustykite peiliu plonais iki 2 mm storio griežinėliais. Užpilkite griežinėlius vandeniu ir nuplaukite, kad neliktų krakmolo. Drėgmės perteklių pašalinkite popieriniu rankšluosčiu. Sudėkite bulvių skilteles vienu sluoksniu ant lentelės ir pabarstykite druskos bei prieskonių mišiniu.

Žingsnis 2

Keptuvėje kepami traškučiai Žingsnis 2
Keptuvėje apkepkite traškučius. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir vienu sluoksniu sudėkite bulvių griežinėlius. Kai jos taps auksinės spalvos, bulvių griežinėlius apverskite ir apkepkite iš kitos pusės. Paruoštus traškučius nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, kad pašalintumėte aliejaus perteklių. Dėkite į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos