Publikavimo data: 2024-03-26
Keptuvėje kepami traškučiai
Trapius traškučius keptuvėje galima pasigaminti namuose. Keptuvėje kepti traškučiai tiks tiems, kurie atsisakė gamyklinių užkandžių, bet vis tiek nori pasimėgauti traškiu skanėstu. Pagal receptą traškučiai keptuvėje ruošiami tik iš natūralių produktų be konservantų. Norėdami pasigaminti skanių traškučių, įsigykite rinktinių bulvių su lygia ir lygia odele. bulvių forma turėtų būti apvali arba ovali.
Žingsnis 1
Paruoškite bulves. Bulves supjaustykite peiliu plonais iki 2 mm storio griežinėliais. Užpilkite griežinėlius vandeniu ir nuplaukite, kad neliktų krakmolo. Drėgmės perteklių pašalinkite popieriniu rankšluosčiu. Sudėkite bulvių skilteles vienu sluoksniu ant lentelės ir pabarstykite druskos bei prieskonių mišiniu.
Žingsnis 2
Keptuvėje apkepkite traškučius. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir vienu sluoksniu sudėkite bulvių griežinėlius. Kai jos taps auksinės spalvos, bulvių griežinėlius apverskite ir apkepkite iš kitos pusės. Paruoštus traškučius nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, kad pašalintumėte aliejaus perteklių. Dėkite į lėkštę.
Kategorijos