Publikavimo data: 2024-03-26
Mikrobangų krosnelių lustai
Skanūs traškučiai mikrobangų krosnelėje iškepa greitai, todėl bulvių griežinėliai tampa traškūs. Norint namuose mikrobangų krosnelėje paruošti traškučius, reikia atkreipti dėmesį į bulvių gumbų pasirinkimą. Jie turėtų būti apvalūs arba ovalūs, lygiu paviršiumi, be įdubimų ir defektų. Prieš gamindami traškučius pagalvokite, kokius prieskonius naudoti. Jums gali patikti paprasčiausias receptas su druska ir augaliniu aliejumi, kad geriau jaustumėte bulvių skonį.
Žingsnis 1
Paruoškite bulves traškučiams. Nuluptas bulves supjaustykite plonais griežinėliais. Galite jas sutarkuoti tarkavimo mašinėle. Kiekvienas griežinėlis turėtų būti maždaug 2 mm storio. Sudėkite bulves į durtuvą ir nuplaukite šaltu vandeniu. Leiskite vandeniui nutekėti.
Žingsnis 2
Paruoškite traškučius. Paimkite mikrobangų krosnelėms tinkamą kepimo indą. Išklokite jį pergamentu. Sudėkite bulvių griežinėlius vienu sluoksniu nedideliu atstumu vienas nuo kito. Pagal skonį pagardinkite trupučiu druskos, maltų juodųjų pipirų ir prieskonių. Įdėkite formą su bulvių griežinėliais į mikrobangų krosnelę. Kepkite dideliu galingumu 3-5 minutes. Traškučiai turi paruduoti. Svarbu: neleiskite traškučiams sudegti.
Kategorijos