Vištienos krūtinėlės traškučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Vištienos krūtinėlės traškučiai

Vištienos traškučiai yra puikus užkandis. Pavyzdžiui, su alumi. Tačiau jei alaus negeriate, vištienos krūtinėlės traškučiai gražiai paįvairins valgiaraštį kartu su daržovių sultimis. Mėsos traškučių iš krūtinėlės receptas labai paprastas. Pagrindinis ingredientas yra vištienos filė. Ji turi būti šviežia, šviesiai rausvos spalvos, be pašalinių kvapų. Vištienos traškučiai orkaitėje turėtų būti džiovinami kepimo metu. Kad vištienos traškučiai namuose būtų pikantiškesni, padės sojų padažas ir aštrūs malti pipirai.
Gaminimo laikas
250 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
8 g
Alergenai: Gliuteno turintys grūdai, Maisto priedai, Sojos pupelės
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos krūtinėlės traškučiai Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Vištienos krūtinėlę supjaustykite plonais griežinėliais. Sudėkite mėsą į puodą. Į puodą supilkite sojų padažą ir vandenį. Išmaišykite ir pagardinkite maltais raudonaisiais pipirais. Uždenkite dangčiu ir palikite pastovėti apie 20 minučių.

Žingsnis 2

Vištienos krūtinėlės traškučiai Žingsnis 2
Paruoškite vištienos traškučius. Sudėkite filė gabalėlius ant pergamento ant augaliniu aliejumi pateptos kepimo skardos, palikdami tarp jų nedidelį tarpą. Įdėkite kepimo skardą į iki 90 ℃ įkaitintą orkaitę. Po 30 minučių temperatūrą sumažinkite iki 60 ℃. Šiek tiek praverkite orkaitės dureles ir toliau džiovinkite gabalėlius iki norimo laipsnio 3 valandas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos