Keptuvėje kepti kupatai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Keptuvėje kepti kupatai

Kupatai pirmą kartą pasirodė saulėtoje Gruzijoje ir iškart užkariavo karštas pietiečių vyrų širdis savo nuostabiu skoniu ir sultingumu. Receptas taip pat paprastas ir labai patogus.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
332 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
32 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptuvėje kepti kupatai Žingsnis 1
Užvirinkite pusę puodo vandens. Į jį sudėkite kupatas. Palikite virti 4-5 minutes. Labai svarbu, kad verdant kupatai nebūtų pradurti.

Žingsnis 2

Keptuvėje kepti kupatai Žingsnis 2
Atsargiai išimkite kupatas iš vandens ir kepkite keptuvėje su dideliu kiekiu aliejaus iš visų pusių. Baigiant kepti, keptuvę uždenkite dangčiu ir sumažinkite kaitrą. Virkite dar kelias minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos