Publikavimo data: 2025-08-19
Sultingi kupatai ant žarijų su virtomis bulvėmis
"Kupatas" - tai smulkinta žalia mėsa natūraliame apvalkale. Jie geri tuo, kad jų nereikia iš anksto marinuoti, labai greitai išverda ir visada būna sultingi ir skanūs. Juos galima kepti įvairiais būdais: ant grotelių, keptuvėje, orkaitėje, tačiau skaniausia kupatus kepti ant žarijų ant medžio anglių kepsninėje. Tokios dešrelės tinka su virtomis bulvėmis ir daržovėmis.
Žingsnis 1
Kupatas sudėkite ant grotelių.
Žingsnis 2
Kepkite kepsninėje, kol paruduos (žarijos neturėtų per daug degti), apie 15 minučių, nuolat apversdami, kad dešrelės tolygiai iškeptų.
Žingsnis 3
Nulupkite bulves, perpjaukite per pusę ir virkite pasūdytame vandenyje apie 15 minučių, kol suminkštės.
Kategorijos